Online platform

Wat is iedereenbouwt.be?

Iedereenbouwt.be is dé portaalsite rond bouwen en verbouwen. Het doel? Iedereen met plannen om te bouwen of verbouwen maakt de reflex om op iedereenbouwt.be op zoek te gaan naar de juiste partners. Wat in de rest van Europa de norm is, is in Vlaanderen nog vernieuwend. Een portaalsite om samen met (alle) ondernemers binnen een sector online aanwezig zijn. Een platform om samen je diensten/producten kenbaar te maken.

 

Voordelen

  • Veel makkelijker (en goedkoper) om door het publiek gezien te worden.
  • Alle bezoekers hebben plannen om te bouwen of verbouwen.
  • Iedereenbouwt.be speelt in op de trend om te digitaliseren.
  • De consument bezoek het platform op het moment dat voor hem/haar past.

 

Voorwaarden voor een goede portaalsite

 

Hier zorgen wij voor:

  • Deze portaalsite moet gezien worden als dé database voor het publiek. Voor mensen een investering uitvoeren, gaan ze zich informeren. Hoe zorgen we er voor dat de prospect de database herhaaldelijk raadpleegt? Door samen met de deelnemende bedrijven zoveel mogelijk informatie en nieuws op de website te plaatsen. Bij elk bezoek aan het platform ontdekt de bezoeker nieuwe informatie. Zo vindt deze prospect de bedrijven die hen kunnen helpen om hun droom te realiseren.
  • Bezoekers moeten het platform vinden op Google en moeten dit zien passeren op social media. Hiervoor werken we samen met lokale experts. Een bedrijf (Deltasolutions) dat zorgt voor de professionele website. Een sterk groeiende speler (Ziedoes) als expert voor onze campagne op social media en Pixel360 die zorgt voor de opbouw van de digitale vitrine en de virtual tour van jouw bedrijf.

Dit doen we samen:

We voeden samen de portaalsite met interessant nieuws, boeiende informatie, inspirerende tips,… als bezoekersmagneet.

 

Formules

Zo ziet het er uit

Bekijk hier brons.

Bekijk hier zilver.

Bekijk hier goud.

 

Voorbeeldpagina

Op de pagina ‘Vind je professional‘ heb je links de categorieën. Deze opdeling is niet definitief. Iedereen zoekt zijn eigen categorie in de lijst en indien nodig voegen we eentje toe.

Categorieën:

binnenhuisafwerking-dak-ecologie-elektriciteit-energiezuinig wonen-grondwerken-immo-interieur-keuken-meubelen-overig-plakwerken-ramen en deuren-renovatie en onderhoud-ruwbouw-sanitair en verwarming-schilderwerken-schrijnwerk-trappen/lift-tuin aanleg en onderhoud-tuin constructies en zwembaden-verlichting-vloeren

Contactformulier