Maak je woning nu energiezuinig met extra premies van de Vlaamse Overheid

Energiezuinig wonen Renuveer met de premies van de Vlaamse Overheid

Je woning energiezuinig maken blijft een hot topic. Misschien heb je het woord al net iets te vaak gehoord en valt jouw aandacht er niet meer op. Maar een energiezuinig huis houdt voor jou zoveel voordelen in.

De voordelen van energiezuinig wonen

Deze voordelen haal je rechtstreeks uit het energiezuinig maken van je woning.

  • Je energiefactuur ligt direct een pak lager. Kortom, je verbruikt minder en verdient je investering terug.
  • Je comfort stijgt aanzienlijk. Je kent wellicht het gevoel van je huis constant te verwarmen en toch koude handen of voeten te hebben. Of het gevoel dat de extreme hitte ondanks veel inspanningen je huis binnenkomt en niet meer verdwijnt. Allesbehalve aangenaam. Bij een goed geïsoleerd huis los je direct deze twee problemen op.
  • De waarde van je woning stijgt.

Tel daarbij nog eens de vele voordelen voor het klimaat en het plaatje is rond. Heb je schrik voor een torenhoge rekening? Daar heeft de Vlaamse Overheid een antwoord op.

Vlaamse Overheid voorziet extra premies

Onder het motto ‘ReNUveer’ lanceert de Vlaamse Overheid twee extra financiële impulsen om nu jouw woning energiezuinig te maken. Word je eigenaar van een woning of appartement? Check dan zeker of je beroep kan doen op een renteloze lening tot 60 000 euro. Heb je een bestaande woning met een hoge EPC-waarde, dan gaat de premie tot 5 000 euro. Dat maakt de drempel om te investeren laag. Bovendien verdien je sneller je investering terug. Geen reden meer om uit te stellen. Doe het NU.

 

Lees hier alle informatie en voorwaarden om de reNUveer-premies aan te vragen.